Yhteenvetoa Hesarin vaalikoneesta

mattienroth3

Olen ollut Helsingin kunnallispolitiikassa yli 20 vuotta,  2 kautta varavaltuutettuna ja 3 kautta valtuutettuna. Olen kiinnostunut lähiasioiden kehittämisestä. Olen verkostoitunut, osaan hommat ja saan tuloksia. Nyt olen ehdolla neljännelle kaudelle, numeroni on 42.

Asioita, joita haluan edistää seuraavalla vaalikaudella

Paikalliset asiat ovat tärkeitä. Alueemme peruspalveluista ei saa tinkiä:

  • Terveydelle vaaralliset koulut tulee korjata heti
  • Päivähoitopaikka läheltä ja lisää nuoriso- ja liikuntatiloja
  • Yleiskaava 2016 toteuttamissuunnitelmassa on huomioitava paikalliset tarpeet,  liikenneratkaisujen aikataulutus vaikuttaa rakentamisen etenemiseen.

Helsingin  kaupungin hyvää taloudenpitoa on jatkettava, verotus on pidettävä ennallaan ja toimintaa tehostettava. Maakuntauudistuksessa Helsingin etu on valvottava varsinkin sote-palvelujen osalta

Hesarin vaalikone vaati ehdokkaalta kolme vaalilupausta. Omat lupaukseni ovat:

Vaalilupaus 1: Lupaan edelleenkin olla asukkaiden tavoitettavissa  tiedon saamiseksi alueemme kehittämistarpeista. Ota yhteyttä: enrothmatti@gmail.com

Vaalilupaus 2: Lupaan tuoda paikallisen asiantuntemukseni päätöksentekoon ajamalla asukkaiden etua paikallisella, kaupungin ja maakunnan tasolla.

Vaalilupaus 3: Puolustan Helsingin vahvaa taloutta, lähipalvelujen säilyttämistä ja liikenteen monipuolisuutta. Kaupunkia on suunniteltava kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s